Den komplette guide til New Balance løbesko og hvordan de kan hjælpe dig med at løbe bedre

Den komplette guide til New Balance løbesko og hvordan de kan hjælpe dig med at løbe bedre

august 5, 2022 Slået fra Af

New Balance løbesko er designet til at hjælpe dig med at løbe bedre. De er bygget på princippet om "Run Right, Run Smooth, Run In Comfort."

New Balance er en verdensførende designer og producent af atletisk fodtøj. New Balances mål er at skabe højkvalitets, teknisk avanceret fodtøj til den daglige atlet.

New Balance har eksisteret i over 100 år og har set mange ændringer i deres virksomhed i løbet af den periode. Oprindeligt var New Balance en familievirksomhed, der fokuserede på svangstøtter til mennesker med fodproblemer. I 1930'erne begyndte de at lave sko for at hjælpe atleter med deres fødder og ankler – det var da de skiftede navn fra New Balance Arch Support Company til New Balance Athletic Shoe Company.

Virksomheden voksede betydeligt efter Anden Verdenskrig, da flere mennesker var

Derfor skal du have New Balance løbesko på

New Balance er et af de mest populære løbeskomærker i verden.

New Balances historie kan spores til 1906, da William J. Riley, en britisk immigrant, grundlagde virksomheden i Boston. Den første New Balance-butik blev åbnet i Bostons Back Bay-kvarter med et revolutionerende koncept: kunderne kunne prøve sko, før de købte dem.

Virksomheden er nu vokset til mere end 3.000 ansatte og 700 butikker fordelt på mere end 20 lande med et årligt salg på over 3 milliarder USD.

Sådan vælger du det bedste par New Balance løbesko til dine behov

At vælge det rigtige par sko er en af de vigtigste beslutninger, du kan træffe, når det kommer til din løbeoplevelse.

Det første du skal gøre er at identificere, hvilken type løber du er. Er du en afslappet løber, en maratonløber eller en atlet? Når du først ved, hvilken type løber du er, vil det være meget nemmere at finde den sko, der passer bedst til dine behov.

De bedste grunde til, hvorfor du bør opgive sneakers og begynde at bære New Balance løbesko

Jeg vil fortælle dig de bedste grunde til, hvorfor du bør opgive sneakers og begynde at bruge New Balance løbesko.

1) Den første grund er, at de er mere komfortable.

2) Den anden grund er, at de er bedre for dine fødder, især hvis du har en høj bue eller pronation.

3) Og endelig er den tredje grund, at de hjælper med at forebygge skader og smerter.

Sådan får du mest muligt ud af dine New Balance løbesko

Der er mange fordele ved at bruge New Balance løbesko. De er lette, har en tætsiddende pasform og tilbyder stabilitet. De har også en fantastisk stødabsorbering og stødabsorbering, hvilket er vigtigt for dine led.

Disse sko tilbyder også højkvalitets støtte og stabilitet med deres hælskranke og EVA-skumpuder i mellemsålen. Det betyder, at du kan løbe uden at bekymre dig om skader på dine fødder eller ankler.